Geef je huid de aandacht die het verdient.

Jeugdpuistjes

Geschikte behandeling(en):

Hoe kan ik jeugdpuistjes bestrijden?

Acne tijdens de jeugd kan erg vervelend zijn. Hoewel de oorzaak niet volledig kan worden weggenomen, is het wel mogelijk om acne onder controle te krijgen met behulp van de juiste producten voor thuisgebruik en regelmatige reinigende behandelingen bij mij als specialist. Het is raadzaam om elke 2-4 weken een afspraak te maken voor een behandeling, zodat we de huid goed kunnen reinigen en verzorgen.

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat acne verschillende oorzaken kan hebben, zoals hormonale veranderingen en genetische factoren. Samen zullen we werken aan het verminderen van de acne en het herstellen van een gezonde huid. Naast behandelingen en product advies, kunnen we ook bespreken hoe je je huid dagelijks kunt verzorgen en welke leefstijlveranderingen je kunt overwegen om de acne te verminderen.

De volgende behandelingen zijn geschikt om jeugdpuistjes te verbeteren:

Bij Bloom begrijpen we hoe acne je zelfvertrouwen kan beïnvloeden, en ik zal er alles aan doen om je te helpen een stralende en gezonde huid te bereiken. Neem gerust contact met me op om een afspraak te maken of voor meer informatie.