Geef je huid de aandacht die het verdient.

Huidverjonging

Geschikte behandeling(en):

Hoe ontstaat huidveroudering?

Vanaf de leeftijd van 25 jaar begint de huid geleidelijk aan te verouderen. De collageen- en elastinevezels, die zorgen voor de stevigheid van de huid, breken af. Ook de vernieuwing van huidcellen vertraagt elk jaar vanaf deze leeftijd. Dit kan leiden tot verslapping en een vermoeide uitstraling van de huid. Factoren zoals stress, levensstijl, blootstelling aan de zon en verkeerde huidverzorging versnellen dit proces. Daarnaast spelen genen een grote rol. Mijn doel is om de huidveroudering te vertragen en volumeverlies te verbeteren.

Om preventief tegen huidveroudering te werken of om de huid te verstevigen en weer te laten stralen, richt ik me op bovengenoemde processen. Dit doe ik door middel van intensieve behandelingen in combinatie met de juiste producten voor thuis, afgestemd op jouw huid.

De volgende behandelingen zijn geschikt voor huidverjonging:

Het is belangrijk om de huid goed voor te bereiden op deze intensieve huidverbeterende behandelingen. Ik begeleid je graag op weg naar een gezonde huid en stel een op maat gemaakt behandelplan voor je op. Zo behaal je optimale resultaten. Ben je nog niet eerder bij Bloom geweest of wil je graag advies van een specialist? Boek dan eerst de “Meet & Treat”.