Geef je huid de aandacht die het verdient.

Acne

Geschikte behandeling(en):

Hoe ontstaat acne?

Ervaar je regelmatig pijnlijke ontstekingen, puistjes en verstoppingen? Dan is de kans groot dat je last hebt van (volwassen) acne. We zien steeds vaker dat acne voorkomt bij volwassenen. Het jongleren met verschillende verantwoordelijkheden zorgt ervoor dat ons stressniveau stijgt, wat op zijn beurt de talgproductie verhoogt. Naast stress zijn ook levensstijl, medicatie, verkeerd product gebruik en voeding factoren die bijdragen aan het ontstaan van acne. Bij Bloom helpen we je op weg naar een gezonde huid. Dit doen we door middel van intensieve behandelingen in combinatie met de juiste producten voor thuis, specifiek afgestemd op jouw huid.

De volgende behandelingen zijn geschikt voor het verbeteren van (volwassen) acne:

Het is van groot belang om je huid goed voor te bereiden op deze intensieve huidverbeterende behandelingen. Ik begeleid je graag op weg naar een gezonde huid en stel een op maat gemaakt behandelplan voor je op, zodat je optimale resultaten kunt behalen. Als je nog niet eerder bij Bloom bent geweest of graag advies van een specialist wilt, boek dan de “Meet & Treat” sessie.

 

Als ANBOS-gecertificeerde schoonheidsspecialist ben ik trots om hoogwaardige acnebehandelingen aan te bieden. Goed nieuws voor jou: sommige zorgverzekeraars vergoeden mogelijk deze behandelingen, vooral wanneer uitgevoerd door een ANBOS-gecertificeerde professional. Neem contact op met je verzekeraar om te informeren naar de dekking en voorwaarden, en ontdek hoe je kunt profiteren van deze waardevolle service voor je huidverzorging.