Geef je huid de aandacht die het verdient.

Een nieuw avontuur begint!

Artikel delen:

Hallo Allemaal!

Wat leuk dat je mijn website bezoekt!

Met trots introduceer ik niet alleen deze website maar ook alle behandelingen die ik aanbied bij ‘Bloom Skin & Beauty Clinic’.

Na een lange tijd werkzaam geweest te zijn in verschillende schoonheidssalons, ben ik er nu volledig vanuit mijzelf voor jou!

Een droom die altijd aanwezig is geweest, en die ik tegelijkertijd ook nooit echt aangedurft heb.

Een droom die nu werkelijkheid is geworden. 

Er is een bekende uitspraak: ‘Life begins at the end of your comfort zone’. En dat is precies wat ik gedaan heb en waarin ik iedereen zou willen stimuleren om precies datzelfde te doen!

We leven ten slotte maar één keer, en wat er ook gebeurt het brengt ons altijd verder. Misschien niet zonder slag of stoot maar ook dat hoort erbij.

Vol vertrouwen zijn we inmiddels begonnen, en ik geniet met volle teugen.

Met veel passie, drive en plezier zal ik er elke keer opnieuw voor zorgen dat je bij mij in de juiste handen bent. Een fijn gesprek, én natuurlijk een heerlijke behandeling met de beste producten die op de markt aangeboden worden.

Momenteel ben ik nog bezig om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten, en zullen hier en daar nog wat imperfecties te zien zijn maar behandeling zelf zal hier overigens niet onder lijden.

Ik verheug me om jouw te mogen ontmoeten in mijn mooie praktijk en samen met jou aan de slag te gaan om jouw huid en beauty doelen te behalen. 

Veel liefs,

Brigitte.

Eigenaresse van Bloom Skin & Beauty Clinic.

stralende huid gegarandeerd huidverzorging op maat stralende huid gegarandeerd huidverzorging op maat huidverzorging op maat
stralende huid gegarandeerd huidverzorging op maat stralende huid gegarandeerd huidverzorging op maat huidverzorging op maat