Geef je huid de aandacht die het verdient.

Wenkbrauw & Wimper Behandelingen

Soort behandeling: Beauty behandelingen

Een behandeling om je ogen te accentueren en een frisse uitstraling te geven.

Wenkbrauw & Wimper behandelingen

 

LashLifting

 

Een mooie oogopslag zonder mascara!

 

YUMI Lashes is een revolutionaire wimperlifting, een techniek die wimperverbetering, lifting en verven combineert, een unieke combinatie!

 

Tijdens een LashLift behandeling worden er siliconen pads op de oogleden geplaatst. Hierna worden de wimpers vervolgens zorgvuldig aan de eyepads gelift en met vloeistof behandeld om het gekrulde effect te creëren. Ieder haartje wordt meegenomen tijdens de behandeling en in de juiste positie vast gezet voor een geweldig mooie oogopslag.

Wat de lashlift van Yumi Lashes speciaal maakt is dat er ook aan het eind van de behandeling een keratine behandeling bij zit, de keratine behandeling met plantaardige keratine versterkt en stimuleert de wimpergroei om de wimpers te versterken en uitval te beperken. De wimpers worden diep gevoed. Dit verbeterd de groei en de conditie van de wimpers. In tegenstelling tot bij een gewone wimper permanent behandeling worden de wimpers bij een Lash Lifting behandeling vanaf de wortel gelift. Doordat er geen wimperkrultang of rollers worden gebruikt wordt er geen schade aangebracht aan de wimpers.

Na de behandeling zijn de natuurlijke wimpers prachtig gekruld. Zo wordt een open blik gecreëerd voor een spraakmakend resultaat. De wimpers lijken langer en hebben bijna geen verzorging meer nodig.

Wanneer je de behandeling combineert met het verven van de wimpers wordt mascara zelfs overbodig.

Het effect van de lashlift behandeling blijft wel 8 tot 12 weken zichtbaar.

LashLift incl. Verven en Keratine behandeling €62,95  (60min)

Combi Lash & BrowLift €99,95

 

Browlifting

Heeft u last van warrige wenkbrauwen, of wilt u graag een vollere, fluffy of strakke wenkbrauw? Dan is een browlift oftewel een browlamination iets voor u!

 

Een ‘Browlift’ of ‘Browlamination’ is een permanent behandeling voor je wenkbrauwen. Het is een nieuwe en populaire wenkbrauwtrend in Amerika en Europa. De wenkbrauwharen worden recht omhoog gezet voor een vollere wenkbrauw en een mooi verzorgd resultaat.

Met de Kerarineformule van YumiBrow word door middel van plantaardige keratine de wenkbrauwharen verzorgd en diep gevoed. Dit verbeterd de groei en de conditie van de wenkbrauwharen.

 

Het effect van de behandeling blijft 4-6 weken zichtbaar.

 

 

Browlift incl. Verven en Keratine behandeling €54,95 (45min)

Combi Lash & BrowLift €99,95

 

Epileren en/of Waxen wenkbrauwen €15.- (15min)

Modelleren wenkbrauwen €25.- (30min)

Epileren/waxen & Verven wenkbrauwen €22,50 (30min)

Verven Wenkbrauwen €12,50 (15min)

Verven Wimpers €17,50 (20min)

Verven Wimpers & Wenkbrauwen €25.- (20min)