Geef je huid de aandacht die het verdient.

ProSkin Expert

Soort behandeling: Huidverbetering

Een op maat gemaakte verwennerij voor je huid met professionele zorg.

ProSkin Expert:

Upgrade je behandeling naar maximaal resultaat!

De Expert behandelingen zijn de basis behandelingen maar dan gecombineerd met (hand)apparatuur en een Esthemax Alginaat masker waarbij de oog en lip zone ook mee genomen (mogen) worden. Deze behandeling is een weldaad voor je huid!

Met de BT-Micro Fusion Pro wordt door middel van Ultrasound golven, werkstoffen met klopbewegingen diep in de huid gesluisd en de absorptie geoptimaliseerd. Met de Clear functie worden onzuiverheden extra diep gereinigd en dode huidcellen verwijderd. Tevens wordt bij de expert behandelingen een speciaal Esthemax Alginaat Masker met elektrolyten aangebracht. Deze maskers zijn rijk aan mineralen en zitten boordevol voedingstoffen. Dit masker mag tevens over de ogen én de lippen worden aangebracht zodat ook deze extra verzorgd worden. Met maar liefst keuze uit 16 verschillende soorten is er voor elke huid behoefte een geschikt masker.

 

ProSkin Expert 45: €74,95

Double Cleanse, Exfoliatie level 1-3*, Onzuiverheden verwijderen, Serum, gebruik van (hand) apparatuur, Esthemax Alginaat masker, afsluitende verzorging.

ProSkin Expert 60: €89,95

Double Cleanse, Exfoliatie level 1-3*, Onzuiverheden verwijderen uitgebreid, Serum, gebruik van (hand) apparatuur, Esthemax Alginaat masker, afsluitende verzorging.

 

(*Exfoliatie is de peeling om je huid te verdunnen en te verbeteren. Afhankelijk van jouw huidtype en de doelen die je wilt behalen wordt er gekozen voor een level in de peeling. Level 1 is een milde peeling tot aan level 3 een krachtige peeling. Wanneer je vaker een peeling hebt gehad kunnen we deze steeds krachtiger maken voor optimale resultaten.)

 

**Weet u niet goed welke behandeling u moet kiezen, neem dan contact op.