Geef je huid de aandacht die het verdient.

Microneedling

Soort behandeling: Huidverbetering

Een effectieve oplossing voor het verfijnen en vernieuwen van je huid.

Microneedling BT-TITAN

 

In de wereld van huidverbetering is het inzetten van microneedling een van de meest geliefde behandeling van dit moment! De geweldige resultaten en de korte hersteltijd maakt dat deze behandeling zo ontzettend populair is.

De BT-TITAN is het meest hoogwaardige en krachtige microneedling apparaat wat er op de markt is!

 

Microneedling is een behandelmethode waarbij we met behulp van een speciale steriele, vibrerende naaldtechniek microscopisch kleine gaatjes in de huid maken. Als reactie op die minuscule wondjes worden de fibroblasten (de belangrijkste cel van het bindweefsel geactiveerd en komen er groeifactoren vrij. Op deze manier zorgen we dat de huid zich gaat herstellen en benutten we het natuurlijke herstelproces. Zo gaat de huid nieuw collageen aanmaken in het behandelde gebied. Tegenwoordig wordt deze techniek ook wel Collageen Inductie Therapie genoemd. Microneedling kan worden toegepast op het gelaat en lichaam. Denk hierbij aan striae (rubra) en littekens.

Microneedling is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. Ook zorgen de kanaaltjes ervoor dat er 80% meer productopname plaatsvindt in de huid. De collageen aanmaak die in de huid gestimuleerd wordt werkt zelfs tot 8 weken ná de behandeling nog door!

 • Rimpels worden minder diep
 • Huidtoon verbetert en word egaler
 • Versteviging van de huid, ook rondom de ogen
 • Verminderen van pigmentvlekken
 • Vermindering van couperose en rosacea (rosacea type 1)
 • (Acné)littekens worden oppervlakkiger
 • Verfijning van grove poriën
 • Een mooie gezonde ‘Glow’
 • Littekens verfijnen
 • Striae (rubra)
 • Betere hydratatie

 

Microneedling 60min: €149,95

Double Cleanse, Peeling (afhankelijk van huidconditie), Professional Serum i.c.m. Microneedling van het gelaat, masker met BeautyAngel sessie.

Een BeautyAngel sessie zorgt voor een minimale hersteltijd van de huid ná een behandeling. Dit zorgt ervoor dat de huid aanzienlijk sneller herstelt zodat na de microneedling uw huid minder schilfert en minder roodheden vertoont de dagen ná de behandeling. Tevens zorgt het voor extra collageen stimulatie, een geweldige ‘Glow’ en een verbeterde hydratatie aan het einde van de sessie!

 

Optioneel:

Microneedling Decolleté: + €15.- (10min)

Microneedling Hals: + €10.- (10min)

Hals & Decollete: €20.- (15min)

 

Microneedling Lichaam

Microneedling kan ook worden toegepast op het lichaam. Heeft u last van striae of littekens dan kunnen we ook deze effectief behandelen. Afhankelijk van wat u wilt laten behandelen stellen we een prijs hiervoor samen.

 

 

ProPowerMicroneedling: €169,95

De meest krachtige en niet invasieve behandeling van ‘Bloom’ is de ProPowerMicroneedling. De twee meest geweldige behandelingen voor een snel, krachtig en verbluffend resultaat!

We passen hier een chemische peel toe, daarna gaan we de huid verder behandelen met microneedling.  Dit zorgt ervoor dat de opperhuid verdund word, de cel vernieuwing op verschillende wijze gestimuleerd en geactiveerd worden om zo doeltreffend te werken om de huid te verjongen, rimpels te verfijnen, hyperpigmentatie te verhelderen, de poriestructuur te verfijnen en een vermoeide huid weer tot leven laat komen. De behandeling wordt afgesloten met onze BeautyAngel collageen lamp om zo de hersteltijd van de behandeling aanzienlijk te verminderen zodat u een minimale hersteltijd na de behandeling zult hebben en met een mooie stralende, huid de deur uit loopt.

Behandelingsduur 75min