Geef je huid de aandacht die het verdient.

Meet & Treat

Soort behandeling: Behandeling speciaal voor nieuwe klanten

Maak kennis met Bloom en jouw huid.

De eerste keer bij ‘Bloom’ en wilt u weten of wij als instituut bij u passen? Dan is de Meet & Treat een uitgebreide kennismakingsbehandeling om niet alleen ons, maar ook uw huid beter te leren kennen.

In deze behandeling gaan we door middel van een uitgebreide huidanalyse met de Observ520 uw huidconditie in kaart brengen en samen met u uw wensen bespreken.

De Observ520 zorgt ervoor dat huidproblemen zichtbaar in kaart gebracht kunnen worden, zelfs tot in de diepere huidlagen. Zo kunnen we perfect inspelen op de behoeftes van uw huid en huidproblemen die nog niet zichtbaar zijn al eventueel voortijdig aanpakken en voorkomen. Hierdoor heb ik meteen de juiste informatie om de behandeling voor u zodanig aan te passen zodat het precies is wat uw huid nodig heeft!

De behandeling bestaat uit een kennismakingsgesprek, een uitgebreide huidanalyse met de Observ520 huidscan, een uitgebreide gelaatsbehandeling van 60minuten met een Alginaat masker van Esthemax óf een Beauty Angel sessie. Daarbij stellen we ook een behandelplan op en een op maat gemaakt productadvies.

In totaal zal deze behandeling ongeveer 90minuten duren.

Wilt u tevens ook graag uw wenkbrauwen gedaan hebben? Of de behandeling upgraden met de Beauty Angel Collageenlamp dan kunt u deze tegen betaling extra toevoegen door op de button -> en de gewenste extra’s toe te voegen.