Geef je huid de aandacht die het verdient.

Cosmetisch arts

Soort behandeling: Cosmetische behandelingen

Ontdek Cosmetische Perfectie met Drs. Enzo van Loo

Vanaf heden kun je terecht bij Bloom Skin & Beauty Clininc voor cosmetische behandelingen zoals Botox, Fillers en Skinboosters.

Onze cosmetisch arts Drs. Enzo van Loo zal elke maand een avond aanwezig zijn op locatie voor het geven van deze bovenstaande cosmetische behandelingen en vrijblijvende consulten.

 

Even voorstellen!

Wie is Drs. Enzo van Loo?

Drs. Enzo van Loo studeerde geneeskunde aan de universiteit van Maastricht. Na het behalen van zijn artsendiploma is hij langdurig werkzaam geweest binnen de chirurgie waarbij hij ruime kennis en expertise heeft opgedaan in chirurgische ingrepen en zijn vaardigheden heeft ontwikkeld.

Hij heeft vervolgens de huisartsenopleiding afgerond aan de universiteit van Maastricht. Hierdoor ontwikkelde hij een brede medische kennis en leerde hij ook op communicatief vlak te kijken naar de mens.

Door zijn interesse binnen de cosmetiek is Enzo zich gaan specialiseren en gaan verdiepen binnen de cosmetische geneeskunde. Waarbij het specialisme en opleiding tot cosmetisch arts heeft gevolgd.

Enzo is een perfectionist. Dat wil zeggen hij graag secuur te werk gaat en zijn tijd neemt voor behandelingen. Hij stelt hoge eisen aan veiligheid en kwaliteit en gebruikt uitsluitend A-merken. Samen probeert hij met u de wensen en verwachtingen helder te krijgen en geeft hier eerlijke adviezen in. Enzo streeft naar natuurlijke resultaten met behoudt van mimiek en karakter.

Daarnaast blijft hij up to date door deel te nemen aan diverse Hands-On trainingen, Masterclasses, en (inter)nationale congressen.

 

Wat is Botox?

Botox: Het middel Azzalure valt onder de Botuline Toxines. Botuline Toxine is een medicijn om spieren tijdelijk te laten ontspannen.

Botox kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Zo kan het helpen tegen spanningshoofdpijn, overmatig zweten maar ook om spieren te laten ontspannen waardoor bepaalde mimiek wordt stilgelegd en rimpels zullen verminderen of verdwijnen.

Indicatie gebieden voor Botox:

 • Fronsrimpel
 • Gummy Smile
 • Hals/Neklift
 • Hangende oogleden
 • Kraaienpootjes
 • Marionetlijnen
 • Mondhoeken
 • Overmatig transpireren
 • Verticale liplijntjes
 • Voorhoofdsrimpel
 • Wenkbrauw lift

Kosten Botox:

½ zone indicatief: €80.- zoals bunny lines, neffertiti lijnen, mondhoeken en gummy smile.

1 zone €150.-

2 zones €275.-

3 zones €350.-

Botox Hyperhydrosis (overmatig transpireren) €450.-

 

Fillers

Restylane, een hyaluronzuur dat al ruim 20 jaar wordt toegepast in de cosmetische industrie en waar al meer dan tientallen miljoenen behandelingen mee uitgevoerd zijn geworden.

Restylane is afkomstig van de fabrikant Galderma en is 100% dierproefvrij. Hyaluronzuur komt van nature in jouw huid voor en neemt naarmate we ouder worden in hoeveelheid af waardoor de huid haar volume en elasticiteit verliest. Hierdoor kunnen rimpels ontstaan. Door het aanvullen van Hyaluronzuur krijgt de huid haar volume en elasticiteit terug en vervagen rimpels.

Fillers worden ingezet om rimpels te verminderen maar ook als Lipfiller behandeling om lippen meer volume te geven.

De prijzen van Filler behandelingen worden berekend per hoeveelheid geïnjecteerd materiaal. Indicaties hoeveel ml er nodig is wordt altijd voorafgaand met de klant besproken.

 

Kosten Fillers

½ ml (lip)filler €200.-

1ml €385.-

Vanaf 2ml €350.- per ml

 

SkinBooster

Een ‘Profhilo’ Skinbooster is een nieuwe behandeling tegen huidverslapping. Een Profhilo Skinbooster is zeer geschikt voor wie de overstap naar Botox of Fillers (nog) niet wilt maken.

Door het toedienen van kleine injecties met hyaluronzuur stimuleren we huideigen collageen en elastine aan te maken. Op deze manier verbetert de kwaliteit van de huid en krijgt uw huid een mooie natuurlijke ‘glow’ en een jongere uitstraling.

De behandeling is vooral populair voor het gezicht, hals en decolleté, de bovenarmen en de handen.

 

Kosten profhilo Skinbooster €300.-

Advies is meestal om na 4 weken een 2e behandeling te ondergaan voor het beste en mooiste effect afhankelijk van je huidconditie. Daarna dient elke 6 maanden een onderhoudsbehandeling ondergaan te worden om het effect van den behandeling te behouden.