Geef je huid de aandacht die het verdient.

BioRePeel / TCApeel

Soort behandeling: Huidverbetering

Ontdek de revolutionaire BioRePeel behandeling: een ultieme huidverbeterende behandeling zonder hersteltijd!

Deze behandeling biedt een basis voor huidverjonging, met een diepgaande reiniging en hydratatie om de algehele huidconditie te optimaliseren. Het resultaat is een zijdezachte huid, vervaging van fijne lijntjes en rimpels en een gezonde, stralende glow.

Het paradepaardje van deze behandeling is de gepatenteerde BioRePeel. Ontwikkeld en geproduceerd in Italië en een hele sensatie op instagram.

Net als de traditionele chemische peelings heeft ook de BioRePeel huidverbetering als doel.
Het verschil zit bij de BioRePeel in de samenstelling van verschillende actieve werkstoffen, de diepte van de behandeling en de resultaten die het oplevert.

Wat maakt deze behandeling zo speciaal?
De BioRePeel bevat een 2 fasen cocktail aan ingrediënten met een specifieke vorm van TCA-peeling (35%), waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende biologische en natuurlijke ingrediënten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van plantaardige extracten, enzymen en antioxidanten. Deze werkstoffen dringen diep in de huid door waardoor de huidstructuur wordt verfijnd, de teint wordt geëgaliseerd en fijne lijntjes verminderen. De actieve werkstoffen helpen daarnaast bij het voorkomen van huidschade door de zon, pigmentatie en acne.

Waarin de BioRePeel zich nog meer onderscheidt is de hersteltijd na de behandeling. Deze behandeling is veel minder invasief dan een traditionele TCA peeling. Doordat de PH waarde bij een BioRePeel bijna neutraal is wordt de kans op gevoeligheid, schilfers, irritatie, roodheid en fotosensitiviteit na de behandeling sterk vermindert.

Dit maakt de peeling dus vrijwel geschikt voor iedereen en elk jaargetijde.
Daarnaast zal het resultaat van de behandeling je zeker niet teleurstellen. Na de eerste behandeling heeft je huid weer die natuurlijke gezonde gloed.

Hoe ziet een BioRePeel 60min behandeling eruit?
Dubbele reiniging, waaronder de 2 e reiniging AHA’s bevat. Aanbrengen van de BioRePeel: Dit kan een lichte prikkelende sensatie geven. De peeling wordt d.m.v. Bindweefselmassage technieken in de huid gemasseerd.

Dit zorgt ervoor dat verklevingen in de huid los gemaakt worden, en de doorbloeding en collageenaanmaak gestimuleerd worden. Daarna wordt de peeling geneutraliseerd. Hierna brengen we een professioneel serum aan, aangepast op uw huidbehoefte. ‘On top’ het masker samen met de ELT Lichttherapie voor een verbeterde opname van actieve werkstoffen, meer huidenergie en een betere algehele cel communicatie. Hierdoor wordt ook het regeneratieproces binnenuit bevordert en door de ELT-lichttherapie wordt de huidstructuur, huidherstel en de algehele uitstraling verbetert.

BioRePeel 30min: €109.-
Dubbele reiniging, BioRePeel met bindweefselmassagetechnieken inwerken, serum, dagcrème en SPF.

BioRePeel 60min: €149.-
Dubbele reiniging, BioRePeel met bindweefselmassage technieken inwerken, professioneel serum met masker met ELT-lichttherapie sessie gecombineerd met een massage van nek, schouders, decolleté en hoofdhuid. Dermal Layering: serum, dagcreme en SPF.

BioRePeel Expert75min: €179.-
Dubbele reiniging, BioRePeel gecombineerd met Microneedling of Dermaplaning, serum, masker met ELT-lichttherapie sessie gecombineerd met een massage van nek, schouders, decolleté en hoofdhuid. Dermal Layering: serum, dagcrème met SPF.

(Deze behandeling is alleen geschikt voor klanten die regelmatig de salon bezoeken, waarbij de huidconditie optimaal is en die de allerhoogst haalbare resultaten willen bereiken.

Om de beste resultaten te behalen en te behouden, raden we aan deze behandeling elke 4 tot 6 weken te herhalen. Daarnaast kan de BioRePeel in kuurverband ingezet worden.

Bij het aangaan van een kuur krijgt u tevens korting op de totaalprijs. Bent u hierin geïnteresseerd en wilt u weten of deze behandeling ook voor uw huid geschikt is? Vraag dan naar de mogelijkheden.