Geef je huid de aandacht die het verdient.

Acne behandelingen

Soort behandeling: Huidverbetering

Een effectieve oplossing om onzuiverheden en oneffenheden in de huid te verminderen.

Acne behandelingen

Acne is één van de meest voorkomende huidaandoeningen, maar kan behoorlijk vervelend zijn. Ga je er niet op tijd iets aan doen kan dit voor vervelende ontsierende littekens zorgen.

Vooral veel jongeren hebben hier last van. Maar ook op latere leeftijd kan dit nog steeds de kop op spelen. Veel factoren spelen hierbij rol zowel intern als extern.

Met de juiste behandelingen, producten, leefstijl en voedingsadviezen gaan we samen ervoor zorgen dat jou acne verleden tijd wordt!

 

Elke huid is uniek en elk lichaam reageert anders, samen gaan we op zoek naar datgeen wat voor jou van belang is!

 

ProClear 30: €39,95

Double Cleanse, Exfoliatie level 1-3, verwijderen onzuiverheden 1 zone, serum, masker.

ProClear 60: €74,95

Double Cleanse, Exfoliatie level 1-3, verwijderen onzuiverheden uitgebreid, serum, masker.

ProClear Expert 75: €99,95

i.c.m een Lymphatic Clearing Massage of Bindweefselmassage en een afsluitend alginaat masker.

Double Cleanse, Exfoliatie level 1-3, verwijderen onzuiverheden, lymfedrainage óf bindweefselmassage, serum, Esthemax Alginaatmasker.

(een bindweefselmassage mag niet bij een actieve acne uitgevoerd worden)

 

Tevens is ‘Bloom’ aangesloten bij Anbos Branche organisatie. Dat is dé branche organisatie voor schoonheidsspecialisten. Hierdoor kunnen de behandelingen ook vergoedt worden door de zorgverzekering. De vergoeding hangt af van uw verzekeringspakket en de zorgverzekeraar waar u bij bent aangesloten.

 

Als ANBOS-gecertificeerde schoonheidsspecialist ben ik trots om hoogwaardige acnebehandelingen aan te bieden. Goed nieuws voor jou: sommige zorgverzekeraars vergoeden mogelijk deze behandelingen, vooral wanneer uitgevoerd door een ANBOS-gecertificeerde professional. Neem contact op met je verzekeraar om te informeren naar de dekking en voorwaarden, en ontdek hoe je kunt profiteren van deze waardevolle service voor je huidverzorging.